TIL en slangebrud eller en lækage kan have katastrofale konsekvenser. Dette gælder især temperaturreguleringsenheder med automatisk genopfyldning. Når hurtig detektion er tændt, kan en slangebrud i mange tilfælde opdages hurtigere og reageres i overensstemmelse hermed. Den hurtige detektion er kun aktiv, når der er stabil trykregulering (ca. 20 min efter enheden ER TÆNDT). TIL slangebrud detekteres ved en hurtig ændring i trykket af systemtrykket. Alarmen „Schlauchbruch“ udsendes straks og slukker for enheden.

BEMÆRK!

Hurtig detektion er en udvidelse til eksisterende lækageovervågning.

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  2. Vælg [Indstilling] > [Diverse] > [Hurtig registrering af brudt slange]

3. tænde eller slukke for funktionen med skyderen (, )