De anførte vedligeholdelsesarbejder er påkrævet for optimal og problemfri drift. Hvis der opdages tegn på øget slid under regelmæssig kontrol, er det nødvendigt at forkorte vedligeholdelsesintervallerne i overensstemmelse med de faktiske tegn på slid. Vedligeholdelsesintervaller varierer også afhængigt af vandkvalitet, driftsforhold og installationssted. For yderligere informationer eller hvis du har spørgsmål om vedligeholdelsesarbejder og vedligeholdelsesintervaller, bedes du kontakte din HB-Therm statsrepræsentant (www.hb-therm.com).

Se vedligeholdelsesinterval

Varme, køling, Pumpe, ventilator, kølevandfilter, returfilter, påfyldningsventil og udluftningsventil komponenter er integreret i det integrerede vedligeholdelsesintervalsystem. På grundskærmen, under vedligeholdelsessymbolet (), vises fremskridtene for den kommende vedligeholdelse som en procentdel. Så snart et af disse vedligeholdelsesintervaller når 95%, signaleres den nødvendige vedligeholdelse af advarselssymbolet () i registret på hovedskærmen.

Nulstil vedligeholdelsesinterval

Når vedligeholdelsesarbejdet er udført, skal det tilsvarende vedligeholdelsesinterval nulstilles.

1. Tryk på profilknappen på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Brugerprofil].
  3. Indstil parametrene til „Underholdsbidrag“.
  4. Vælg [Service] > [Underholdsbidrag] > [Nulstil] > [Vedligeholdelse] > [...].
  5. Tryk på nulstillingssymbolet () for at nulstille fremskridt til 0%

Eller

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på fanen Symbol
  2. Tryk på redigeringssymbolet i displayet for vedligeholdelsesinterval. Symbolet er kun synligt i brugerprofilen „Underholdsbidrag“.
    Menuniveauet åbnes direkte (Service > Underholdsbidrag > nulstilling> Vedligeholdelse).
  3. Tryk på nulstillingssymbolet for at nulstille fremskridt til 0%