Luetellut huoltotyöt vaaditaan optimaaliseen ja häiriöttömään toimintaan. Jos säännöllisten tarkastusten aikana havaitaan lisääntyneen kulumisen merkkejä, huoltovälejä on lyhennettävä todellisten kulumismerkkien mukaisesti. Huoltovälit vaihtelevat myös veden laadun, käyttöolosuhteiden ja asennuspaikan mukaan. Jos haluat lisätietoja tai jos sinulla on kysyttävää huoltotöistä ja huoltoväleistä, ota yhteyttä HB-Thermin osavaltion edustajaan (www.hb-therm.com).

Näytä huoltoväli

Lämmitys, jäähdytys, Pumppu, tuulettimen, jäähdytysveden suodatin, paluuvirtaus suodatin, täyttöventtiili ja tuuletusventtiili komponentit on integroitu integroituun huoltovälijärjestelmään. Perusnäytössä, huoltosymbolin () alla, tulevan huollon eteneminen näkyy prosentteina. Heti kun jokin näistä huoltoväleistä saavuttaa 95%, vaadittu huolto ilmoitetaan päänäytön rekisterissä olevalla varoitussymbolilla ().

nollaus huoltoväli

Kun huoltotyöt on suoritettu, vastaava huoltoväli on nollattava.

1. Napauta perusnäytössä profiilipainiketta
  2. Valitse [Käyttäjäprofiili].
  3. Aseta parametrit ”kunnossapito”.
  4. Valitse [kunnossapito] > [kunnossapito] > [Nollaus] > [Ylläpito] > [...].
  5. Napauta nollaussymbolia () palauttaaksesi edistymisen 0%:iin.

Tai

1. Napauta aloitusnäytön välilehteä Symboli
  2. Napauta muokkaussymbolia huoltovälin näytössä. Symboli näkyy vain ”kunnossapito” -käyttäjäprofiilissa.
    Valikkotaso avautuu suoraan (kunnossapito> kunnossapito> nollaus > Huolto).
  3. Napauta nollaussymbolia palauttaaksesi edistymisen 0%: iin.