Käyttäjäprofiili

Käyttäjäprofiili estää käyttövirheet ja parantaa selkeyttä. Valikkootsikot, Ominaisuudet ja parametrit näytetään tai piilotetaan asetetun käyttäjäprofiilin perusteella.

ProfiiliLyhenneKäyttäjät
Vakio

S

Vakio-operaattori
Laajennettu

E

Koneen asettajat
Kunnossapito

U

Huoltohenkilöstö (asiakas, HB-Therm)

Vaihda käyttäjäprofiili

Jos haluat muuttaa käyttäjäprofiilia, nelinumeroinen pääsykoodi on syötettävä ensin.

1. Napauta perusnäytössä Profiili-painiketta
  2. Valitse [Käyttäjäprofiili]

3. Aseta parametri haluttuun arvoon

Käyttövapauttaminen

Käyttövapauttaminen -taso määrittää, mitkä Ominaisuudet tai arvot voidaan muuttaa. Se näyttää, mitkä parametrit on Valikko rakenne määritetty mihin käyttövapauttaminen.

TasoKäyttövapauttaminen
0Ei pääsyä
1Pääsy ominaisuuksiin
2Pääsy asetusarvoihin
3Pääsy asetukset ja valvonta
4Pääsy käsittelyyn

Väliaikainen käyttövapauttaminen

Kun yrität muuttaa estettyä arvoa, pääsykoodi-ikkuna tulee näyttöön. Kun olet syöttänyt kelvollisen koodin, käyttövapauttaminen asetetaan väliaikaisesti korkeimmalle tasolle (4) määritetylle Zeit-tasolle. Kun [Käyttövapauttaminen aika] -parametrien Zeit-asetus on kulunut loppuun, voimassa oleva koodi on syötettävä uudelleen tai on asetettava korkeampi käyttöhyväksyntätaso.

1. Napauta perusnäytössä Profiili-painiketta
  2. Valitse [Käyttäjäprofiili] ja aseta sen arvoksi ”Kunnossapito”.
  3. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  4. Valitse [kunnossapito] > [Parametrit] > [Huolto] > [Operaation hyväksymisaika]

5. Aseta parametri haluttuun arvoon

Pääsykoodi

HUOMAUTUS!

• Tehtaalta toimitettuna pääsykoodi on 1 2 3 4laite.
  • Laitteen luvattoman käytön estämiseksi on suositeltavaa vaihtaa pääsykoodi ensimmäisen käytön jälkeen. Jos nykyinen koodi katoaa, ota yhteyttä HB-Thermedustajaasi.

Vaihda pääsykoodi

1. Napauta perusnäytössä Profiili-painiketta
  2. Valitse [Vaihda Koodi]

3. Anna olemassa oleva pääsykoodi
  4. Anna uusi pääsykoodi
  5. Vahvista uusi pääsykoodi