Schlauchbruchilla tai vuodolla voi olla tuhoisia seurauksia. Tämä koskee erityisesti lämpötilan säätöyksiköitä, joissa on automaattinen täyttö. Kun nopea havaitseminen kytketään päälle, Schlauchbruch voidaan monissa tapauksissa havaita nopeammin ja reagoida vastaavasti. Nopea tunnistus on aktiivinen vain, kun paineensäätö on vakaa (noin 20 min laitteen ollessa päällä). Schlauchbruchin päälle havaitaan järjestelmän paineen nopea muutos. ”Schlauchbruch” -hälytys lähetetään välittömästi ja sammuttaa laitteen.

HUOMAUTUS!

Nopea havaitseminen on laajennus olemassa olevaan vuotojen valvontaan.

1. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  2. Valitse [Asetus] > [Sekalaiset] > [Rikkoutuneen Letkun Nopea havaitseminen]

3. päällekytkentä päälle tai pois päältä toiminto liukusäätimellä (,)