Syklinen järjestelmä vedenvaihto varmistaa, että lämmönsiirtoväliaine lämpötilansäätöyksikössä ei muutu. Jäähdytysveden sisääntulon tai järjestelmän veden sisääntulon kautta syötetty vesi pysyy lämmönsiirtopiirissä käytön aikana. Syklisen järjestelmän vedenvaihtoa suositellaan vain käytettäessä käsiteltyä Wasseria. Jos syklisen järjestelmän vedenvaihto on kytketty päälle, huuhtelu tapahtuu asetetulla Zeit-aikavälillä.

HUOMIO!

Väärän asetuksen aiheuttamat vahingot
Jos veden laatu on heikko, syklinen vedenvaihto voi johtaa saastumiseen ja kalkkeutumiseen. Siksi:

• Kytke syklisen järjestelmän vedenvaihto päälle vain, jos Wasser on hyvin käsitelty.
  1. Napauta perusnäytössä Profiili-painiketta
  2. Valitse [Käyttäjäprofiili] ja aseta sen arvoksi ”Kunnossapito”.
  3. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  4. Valitse [Asetus] > [Sekalaiset] > [Huuhteluväli]

5. Aseta parametri haluttuun arvoon
  6. Kytke toiminto päälle tai pois päältä liukusäätimellä (, ).

HUOMAUTUS!

• Syklisen järjestelmän vedenvaihto on oletusarvoisesti kytketty pois päältä.
  • Liian alhaiseksi asetettu arvo voi johtaa lämpötilan säätelyn vaihteluihin.
  • Hyvin valmistetulle Wasserille suositellaan huuhtelujaksoa. 30 minTämä asetus ja: n huuhtelun kesto, 0,5 spiirin keskimääri korvataan päivinä 1–2normaaleissa käyttöolosuhteissa.

Huuhtelun kesto

1. Napauta perusnäytössä Profiili-painiketta
  2. Valitse [Käyttäjäprofiili] ja aseta sen arvoksi ”Kunnossapito”.
  3. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  4. Valitse [Asetus] > [Sekalaiset] > [Huuhteluaika]

5. Aseta parametri haluttuun arvoon

HUOMAUTUS!

• Liian korkean arvon asettaminen voi aiheuttaa lämpötilan säätelyn vaihteluita.
  • A: n huuhtelun 0,5 skesto on suositeltavaa.