För att säkerställa jämn kvalitet och säkerhet i produktionsprocessen måste temperaturkontrollenheterna kontrolleras och kalibreras regelbundet. När det gäller temperaturkontrollaggregat gäller detta vanligtvis temperatur- och flödesmätning samt pumpens prestanda. En HB-TP180-testaggregat krävs för att utföra kvalitetstestet. Enheten är ansluten direkt till tillförsel- och Returledningslinjerna på Thermo-6 temperaturkontrollenhet och möjliggör enkel registrering av de uppmätta värdena genom ett guidat test. För att skapa ett certifikat kan data överföras till datorn via en USB-databärare och bearbetas vidare med VIP-programvaran (visualiseringsprogram → nedladdning).

OBSERVERA!

För säker och effektiv användning av HB-TP180 testaggregat för Thermo-6 temperaturkontrollenheter, läs testaggregatets How to noggrant innan du påbörjar något arbete (O8354-EN). Grundkravet för säkert arbete är efterlevnad av alla säkerhetsinstruktioner och noggranna åtgärder av kvalificerad fackkunnig personal för att förhindra olyckor med personskador och egendomsskador.

Förutsättning

Följande förutsättningar krävs för att genomföra ett guidat testförfarande: