Det cykliske system vandudveksling sikrer, at varmeoverførselsmediet i Temperaturreguleringsapparatet ikke ændres. Vandet, der tilføres via kølevandsindløbet eller systemets vandindgang, forbliver i varmeoverførselskredsløbet under drift. Cyklisk systemvandudskiftning anbefales kun, når du bruger behandlet Wasser. Hvis det cykliske system vandudveksling er tændt, finder skylning sted med et bestemt Zeit-interval.

OPMÆRKSOMHED!

Skader på grund af forkert indstilling
Hvis vandkvaliteten er dårlig, kan vandudveksling i cyklisk system føre til forurening og forkalkning. Det er derfor:

• Tænd kun for det cykliske system vandudveksling, hvis Wasser er godt behandlet.
  1. Tryk på knappen Profil på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Brugerprofil], og indstil den til „Støtte“.
  3. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  4. Vælg [Indstilling] > [Diverse] > [Skylningsinterval ]

5. Indstil parameteren til den ønskede værdi
  6. Brug skyderen (, ) til at slå funktionen til eller fra.

BEMÆRK!

• Det cykliske system vandudveksling er som standard slukket.
  • TIL en værdi, der er indstillet for lavt, kan føre til udsving i temperaturregulering.
  • TIL velforberedt Wasser anbefales et skylleinterval på. 30 minMed denne indstilling og en skylletid på, mediet i kredsløbet 0,5 sudskiftes i 1–2dage under normale driftsforhold.

Varighed af skylning

1. Tryk på knappen Profil på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Brugerprofil], og indstil den til „Støtte“.
  3. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  4. Vælg [Indstilling] > [Diverse] > [Skylningstid]

5. Indstil parameteren til den ønskede værdi

BEMÆRK!

• Indstilling af en værdi for høj kan forårsage udsving i temperaturregulering.
  • TIL skylletid på anbefales. 0,5 s