Nedlukning

VÆR FORSIGTIG!

Hovedafbryder skifter strømforsyningen i enheden til alle poler og er også en nødstopkontakt.

1. Tryk på I/O-knappen
    • Knappen skal trykkes i ca. 1/4 sekund for at udføre funktionen.
    • Ved at trykke på I/O-knappen afkøles, tømmes og trykkes udstyret efter behov
    • „Klar til drift“ vises på displayet
  2. Drej hovedafbryderen til O“ -positionen (fig.).
    • I „O“ -positionen slukker hovedafbryder strømforsyningen i enheden med alle poler

Kühlen før sluk

Hver gang enheden slukkes (via knapperne I/O, køling, formtømning eller fjernstyring), udføres køling for sættet Zeit for at fjerne den resterende energi i opvarmningen. Denne kortvarige køling udføres kun, hvis opvarmningen er udført minuttet før. Dette reducerer en stigning i temperaturen i enheden i Fremløb (detaljeret forklaring → klik her). Denne funktion og varigheden af køling før slukning kan deaktiveres eller justeres.

BEMÆRK!

Kühlen aktiveres som standard, før enheden slukkes, og køletiden er 60 sekunder (muligt indstillingsområde 1... 200 s).

1. Tryk på hovedmenuknappen på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Indstilling] > [Diverse] > [Efterkølingstid]
  3. Indstil parametrene til den ønskede værdi
  4. Sluk for funktionen med skyderen

drukontlastning før sluk

Enheden betjenes med positivt tryk i et lukket systemkredsløb. Efter slukning opretholdes trykket altid. Trykaflastningen før Sluk forhindrer ubehagelige vandudslip, når hydrauliske forbindelser åbnes.

BEMÆRK!

Trykaflastning før sluk er aktiveret som standard.

1. Tryk på hovedmenuknappen på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Indstilling] > [Diverse] > [Trykaflastning, når enheden er SLUKKET]
  3. Sluk for funktionen med skyderen.