idrifttagning

VAR FÖRSIKTIG!

Kontrollera alla elektriska anslutningar när du använder aggregatet för första gången.

1. Vrid huvudbrytaren till "I" -läget (fig.)
    • I position ”I” startar initialiseringen av enheten och inställningsassistenten startar automatiskt när den används för första gången.
    • ”Klar för drift” visas på displayen
  2. Tryck på I/O-knappen
    • Knappen måste tryckas in i ca 1/4 sekund för att utföra funktionen.
    • Genom att trycka på I/O-knappen startar aggregatet i det definierade driftsläget. Vid behov fylls den och ventileras.