Datum/Klockslag

Om önskad tidszon inte är tillgänglig i parameterurvalslistan eller om datum och tid inte är korrekta trots rätt tidszon, måste datum och tid ställas in manuellt.

ANMÄRKNING!

Om parametern [Synkronisera från Gate] är påslagen kan datum och tid inte ställas in manuellt.

1. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  2. Välj [Inställning] > [Datum/tid] > [Tid]

3. Ställ in parametern till önskat värde
  4. Välj [Inställning] > [Datum/tid] > [Datum]
  5. Ställ in parametern till önskat värde

Synkronisering med gränssnittsserver Gate-6

Om temperaturkontrollenheten är ansluten till en Gate-6 kan datum och tid synkroniseras med Gate-6.

1. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  2. Välj [Inställning] > [Datum/tid] > [Synkronisera från Gate]

3. Starta funktionen med skjutreglaget ().

Tidszon

När aggregatet levereras ställs datum och tid in på Centraleuropeisk tid (MEZ). I länder med en annan tidszon måste detta ställas in i enlighet med detta före användning (till exempel med inställningsassistenten).

1. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  2. Välj [Inställning] > [Datum/tid] > [Tidszon]

3. Ställ in parametern till önskat värde

ANMÄRKNING!

Om tidszoner kan väljas växlar systemet automatiskt från sommar till vintertid.