Menovirtaus- ja paluulämpötila-anturit asennetaan vakiona lämpötilan säätöyksikköön. [Sisäinen mittauspiste] Parametrit määrittävät, onko virtauslämpötilaa tai paluulämpötilaa säädetty vai syötetäänkö se sisäiseen ohjaimeen todellisena arvona.

HUOMAUTUS!

Ulkoisen lämmönsiirtopiirin koosta riippuen paluuohjaus voi olla huomattavasti hitaampaa kuin läpivirtausohjaus.

1. Napauta perusnäytössä Profiili-painiketta
  2. Valitse [Käyttäjäprofiili] ja aseta sen arvoksi ”Kunnossapito”.
  3. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  4. Valitse [Asetus] > [Lämpötilan säätö] > [Sisäinen Mittauspiste]