käyttöönotto

OLE VAROVAINEN!

Kun käytät laitetta ensimmäistä kertaa, tarkista kaikki sähköliitännät.

1. Käännä pääkatkaisin "I" -asentoon (abb.)
    • Asemassa ”I” laitteen alkuasetus käynnistyy ja asetusavustin käynnistyy automaattisesti, kun sitä käytetään ensimmäistä kertaa.
    • Näytössä näkyy ”Käyttövalmis”
  2. Paina I/O-painiketta
    • Painiketta on painettava noin 1/4 sekunnin ajan toiminnon suorittamiseksi.
    • Painamalla I/O-painiketta laite käynnistyy määritetyssä käyttötilassa. Tarvittaessa se täytetään ja tuuletetaan.