Kontrolparametrene optimeres automatisk, når der registreres en ændring i temperaturreguleringskredsløbet, eller når der registreres en forkert kontroladfærd. De vigtigste egenskaber ved god kontroladfærd er en minimal kontrolafvigelse mellem målværdien og den faktiske værdi, god fejladfærd uden at overvinde og hurtig justering. Manuel indstilling af kontrolparametrene er normalt ikke nødvendig.

Temperaturudsving kan forekomme under optimering af controlleren. Controlleroptimeringen vises med symbolet „AT“ (Autoindstilling) på grundskærmen. Hvis køleeffekt eller varmekapacitet ikke er tilstrækkelig til at optimere controlleren, vil dette blive aflyst senest efter 15 minutter.

Regulator driftstilstand

Manuel

Kontrolparametrene indstilles manuelt af operatøren. Reguleringen kan optimeres til en bestemt applikation gennem manuel indstilling. Hvis ansøgningen Ændring (temperatur, gennemstrømningshastighed, styrekredsløb), kan det være nødvendigt at justere indstillingen af kontrolparametrene igen. Med denne indstilling er der ingen automatisk controlleroptimering!

BEMÆRK!

Manuel indstilling kræver passende kontrol viden.

Automatisk

Kontrolparametrene indstilles automatisk efter controlleroptimering. Hvis applikationen Ændring (temperatur, gennemstrømningshastighed, styrekredsløb), denne indstilling automatisk Controller-optimering!

Manuelt udføre controller optimering

I undtagelsestilfælde (kontroladfærd er ikke tilfredsstillende) anbefales det at udføre controlleroptimering.

1. Tryk på knappen Profil på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Brugerprofil], og indstil den til „Støtte“.
  3. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  4. Vælg [Indstilling] > [Temperaturregulering] > [Controller Optimization].
  5. Tryk på startsymbolet () for at starte processen.
    → Kontrolparametrene genberegnes automatisk ().
    → Når controlleroptimeringen er fuldført, skifter symbolet tilbage til () .

BEMÆRK!

Hvis kontroladfærden trods optimeringen er utilstrækkelig, bedes du kontakte din HB-Therm Statsrepræsentant.