Ontmanteling

WEES VOORZICHTIG!

De hoofdschakelaar schakelt de stroomtoevoer in het apparaat naar alle polen en is tevens een noodstopschakelaar.

1. Druk op de I/O-knop
    • De knop moet ongeveer 1/4 seconde ingedrukt worden om de functie uit te voeren.
    • Door op de I/O-knop te drukken, wordt het apparaat naar behoefte gekoeld, geleegd en drukloos
    • „Klaar voor bedrijfsklaar” verschijnt op het display
  2. Zet de Hoofdschakelaar in de stand O” (afb.).
    • In de stand „O” schakelt de hoofdschakelaar de stroomtoevoer in het apparaat met alle polen uit

Kühlen voor het uitschakelen

Elke keer dat het apparaat wordt uitgeschakeld (via de knoppen I/O, koeling, matrijslediging of afstandsbediening), wordt de ingestelde Zeit gekoeld om de resterende energie uit de verwarming te verwijderen. Deze kortstondige koeling wordt alleen uitgevoerd als er een minuut eerder is verwarmd. Dit verlaagt een temperatuurstijging in het apparaat in de Voorloop (gedetailleerde uitleg → klik hier). Deze functie en de duur van de koeling vóór het uitschakelen kunnen worden gedeactiveerd of aangepast.

OPMERKING!

Kühlen is standaard geactiveerd voordat het apparaat wordt uitgeschakeld en de nakoeltijd is 60 seconden (mogelijk instelbereik 1... 200 s).

1. Tik op het basisbeeldscherm op de hoofdmenuknop
  2. Selecteer [Instelling] > [Diverse] > [Nakoeltijd]
  3. Stel de parameters in op de gewenste waarde
  4. De functie uitschakelen met de schuifregelaar

drukbegrenzing voor uitschakelen

Het apparaat werkt met overdruk in een gesloten systeemcircuit. Na het uitschakelen blijft de druk altijd gehandhaafd. De drukontlasting vóór het uitschakelen voorkomt dat er onaangenaam water ontsnapt bij het openen van de hydraulische aansluitingen.

OPMERKING!

De drukbegrenzing voor het uitschakelen is standaard geactiveerd.

1. Tik op het basisbeeldscherm op de hoofdmenuknop
  2. Selecteer [Instelling] > [Diverse] > [Drukontlasting wanneer het apparaat UIT staat]
  3. De functie uitschakelen met de schuifregelaar.