Om een constante kwaliteit en veiligheid in het productieproces te garanderen, moeten de temperatuurregeleenheden regelmatig worden gecontroleerd en gekalibreerd. In het geval van apparaten voor temperatuurregeling betreft dit doorgaans de temperatuur- en doorstroommeting en de prestaties van de Pomp. Een HB-TP180 testapparaat is vereist om de kwaliteitstest uit te voeren. Het apparaat is rechtstreeks aangesloten op de toevoer- en Terugloopleidingen van het Thermo-6 Tempereerapparaat en maakt een eenvoudige registratie van de gemeten waarden mogelijk door middel van een begeleide test. Om een certificaat aan te maken, kunnen de gegevens via een USB-gegevensdrager naar de pc worden overgebracht en verder worden verwerkt met behulp van de VIP-software (visualisatieprogramma → download).

LET OP!

Om het HB-TP180-testapparaat voor Thermo-6 temperatuurregeleenheden veilig en efficiënt te gebruiken, moet u de instructies van het testapparaat zorgvuldig lezen voordat u met de werkzaamheden begint (O8354-DE). De basisvereiste voor veilig werken is naleving van alle veiligheidsinstructies en zorgvuldige actie door gekwalificeerd vakkundig personeel om ongevallen met persoonlijk letsel en materiële schade te voorkomen.

Voorwaarde

Voor het uitvoeren van een begeleide testprocedure zijn de volgende voorwaarden vereist: