Het apparaat koelt totdat alle temperaturen (Voorloop, Terugloop en, indien beschikbaar, extern) lager zijn dan de ingestelde temperatuur [afkoeltemperatuur]. De druk wordt dan ontlast en het apparaat wordt uitgeschakeld. Optioneel kan een wachttijd worden ingesteld, die wordt gewacht nadat de temperatuur [afkoeltemperatuur] is bereikt voordat het apparaat wordt uitgeschakeld.

1. Druk op de functieknop () op het basisbeeldscherm. De knop moet ongeveer ¼ s worden ingedrukt om de functie uit te voeren

Van

1. Tik op het basisbeeldscherm op de hoofdmenuknop
  2. Selecteer [Functies] > [Afkoelen]
  3. De functie inschakelen met de schuifregelaar

OPMERKING!

Als na het activeren van de functie [Afkoelen] ook de functie [Mold Leeggen] is geactiveerd, zal het apparaat de matrijslediging uitvoeren voordat het wordt uitgeschakeld.

afkoeltemperatuur

Met de functie [Afkoelen] wordt het apparaat uitgeschakeld nadat de ingestelde temperatuur [afkoeltemperatuur] is bereikt.

1. Tik op het basisbeeldscherm op de hoofdmenuknop
  2. Selecteer [Instelling] > [Diverse] > [Koeltemperatuur]

3. Stel de parameters in op de gewenste waarde.

Wachttijd na afkoelen

Zodra de temperatuur [afkoeltemperatuur] is bereikt, wacht het apparaat op de ingestelde tijd voordat het wordt uitgeschakeld.

1. Tik op het basisbeeldscherm op de hoofdmenuknop
  2. Selecteer [Instelling] > [Diverse] > [Wachttijd na afkoelen]

3. Stel de parameters in op de gewenste waarde
  4. De functie inschakelen met de schuifregelaar