Kvalifikation

• Fagpersonale

Nødvendigt udstyr

• Hydraulisk linje mellem Fremløb og Returløbstilslutning med indbygget temperatursensor (minimum indvendig diameter 8 mm, maksimal længde 1 m)
  • Testet temperaturmåleinstrument godkendt til referencemåling (tilpasset den anvendte temperaturføler).
  • En HB-TP180 tester kan Ekstraudstyr bruges til temperaturmåling. For yderligere informationer, se https://knowledge.hb-therm.eu

Proces

Intern temperaturføler:

1. Installer hydraulikledningen mellem Tilslutning til Fremløb og Returløb.
  2. Tænd for enheden ved at trykke på I/O-knappen.
  3. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  4. Vælg [Målværdier] > [Nominel Temperatur 1]
  5. Indstil parametrene til 80° C.
  6. Vent, indtil den ønskede temperatur er nået og holdes konstant.
  7. Læs fremløbstemperaturen og returtemperaturen, der vises på enheden, og sammenlign med den temperatur, der vises på referencemåleinstrumentet.

Ekstern temperaturføler:

1. Luk den eksterne temperatursensor til enheden.
  2. Anbring den eksterne temperaturføler i et referencevandbad ved 80° C.
  3. Tænd for enheden ved at trykke på I/O-knappen.
  4. Læs temperaturen på den eksterne sensor, der vises på enheden, og sammenlign den med temperaturen på referencevandbadet.

Kalibrer temperaturføler

• Hvis afvigelsen er <3 °C, ligger temperaturmålingen inden for toleranceområdet.
  • Hvis afvigelsen er > 3 °C, skal apparatets temperatursensorer kontrolleres. Ved større lineære fejl kan de enkelte temperatursensorer kalibreres → [Service] > [Kalibrering] > [Temperatur] > [.. ]

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din HB-Therm Statsrepræsentant (www.hb-therm.com).