inbedrijfstelling

WEES VOORZICHTIG!

Controleer alle elektrische aansluitingen wanneer u het apparaat voor de eerste keer gebruikt.

1. Zet de Hoofdschakelaar in de stand "I" (afb.)
    • In positie „I” wordt de initialisering van het apparaat gestart en wordt de configuratie-assistent automatisch gestart wanneer deze voor de eerste keer wordt gebruikt.
    • „Klaar voor bedrijfsklaar” verschijnt op het display
  2. Druk op de I/O-knop
    • De knop moet ongeveer 1/4 seconde ingedrukt worden om de functie uit te voeren.
    • Door op de I/O-knop te drukken, start het apparaat in de gedefinieerde bdrijfsmodus. Indien nodig wordt deze gevuld en geventileerd.