For at overvåge temperaturen på et eksternt hydraulisk kredsløb kan en ekstern temperatursensor tilsluttes enheden (→ Installation).

Forudsætning:

• ZE ekstraudstyr

input-kilde

Parametrene definerer, hvilken kilde der bruges til at overføre den faktiske temperaturværdi fra den eksterne sensor.

lokalt

Den faktiske temperaturværdi fra den eksterne sensor overføres direkte via forbindelsen på enheden. For at gøre dette skal du tilslutte den eksterne sensor til enheden. Sensortypen kan indstilles manuelt ved hjælp af parameteren [Ekstern Sensortype].

OpCua

Den faktiske temperaturværdi fra den eksterne sensor transmitteres via OPC UA interface (højere niveau system). For at gøre dette skal enheden tilsluttes systemet på højere niveau via OPC UA. Tilslutningen til den eksterne sensor (ekstraudstyr ZE) er ikke påkrævet.

Probe Type

BEMÆRK!

Alle sensortyper skal indstilles manuelt.

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  2. Vælg [Indstilling] > [Ekstern sensor] > [Ekstern Sensortype].

3. Indstil parameteren til den ønskede værdi

Skift til ekstern sensor

Parametrene definerer, hvordan Reguleringen opfører sig, når en ekstern sensor er tilsluttet.

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  2. Vælg [Indstilling] > [Ekstern sensor] > [Skift Af Ekstern Sensor]
  3. Indstil parameteren til den ønskede værdi
automatisk

Reguleringen til den eksterne sensor er automatisk, når den registreres.

BEMÆRK!

Hvis den eksterne føler går i stykker, skiftes Reguleringen automatisk til det interne målepunkt. Der er ingen justering af temperatursetpunktet.

manuelt

Reguleringen på den eksterne sensor skal tændes og slukkes manuelt Ved hjælp af funktionen [ekstern sensor].

BEMÆRK!

Hvis den eksterne føler går i stykker, sendes der en advarselsmeddelelse, og Reguleringen skiftes automatisk til det interne målepunkt. Temperatursetpunktet justeres automatisk med den faktiske værdi af det interne målepunkt.

Manuel tænding og slukning af Reguleringen på en ekstern sensor

BEMÆRK!

Det er kun nødvendigt at tænde og slukke for ordningen manuelt til en ekstern sensor, hvis parameteren [Ekstern Skift Ekstern Sensor] er indstillet til „manuel“. Funktionen [Ekstern Sensor] er kun tilgængelig ved indstilling til „manuel“.

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  2. Vælg [Funktioner] > [Ekstern Sensor]
  3. Brug skyderen (, ) til at slå funktionen til eller fra.