Det cykliska systemets vattenutbyte säkerställer att värmeöverföringsmediet i temperaturkontrollenheten inte ändras. Vattnet som matas in via kylvatteninloppet eller systemets vatteningång förblir i värmeöverföringskretsen under drift. Cykliskt systemvattenbyte rekommenderas endast vid användning av behandlat Wasser. Om det cykliska systemets vattenutbyte är påslaget sker spolning med ett inställt Zeit-intervall.

OBSERVERA!

Skador på grund av felaktig inställning
Om vattenkvaliteten är dålig kan cykliskt systemvattenutbyte leda till kontaminering och förkalkning. Det är därför:

• Slå bara på det cykliska systemets vattenutbyte om Wasser är väl behandlad.
  1. På grundbildskärmen trycker du på knappen Profil
  2. Välj [Användarprofil] och ställ in den till ”underhåll”.
  3. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  4. Välj [Inställning] > [Övrigt] > [Spolningsintervall ]

5. Ställ in parametern till önskat värde
  6. Använd skjutreglaget (, ) för att slå på eller stänga av funktionen.

ANMÄRKNING!

• Det cykliska systemets vattenutbyte är avstängt som standard.
  • Ett för lågt inställt värde kan leda till fluktuationer i temperaturregleringen.
  • Ett spolningsintervall på rekommenderas för väl förberedd Wasser. 30 minMed denna inställning och en sköljtid på byts mediet i kretsen 0,5 sut i 1–2dagar under normala driftsförhållanden.

Varaktighet av spolning

1. På grundbildskärmen trycker du på knappen Profil
  2. Välj [Användarprofil] och ställ in den till ”underhåll”.
  3. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  4. Välj [Inställning] > [Övrigt] > [Sköljningstid]

5. Ställ in parametern till önskat värde

ANMÄRKNING!

• Att ställa in ett för högt värde kan orsaka fluktuationer i temperaturreglering.
  • En sköljtid av 0,5 srekommenderas.