Framlednings- och returtemperaturgivare installeras som standard i Tempereringsaggregat. Parametrarna [Intern mätpunkt] definierar om framledningstemperaturen eller returtemperaturen styrs eller levereras till den interna styrenheten som ett verkligt värde.

ANMÄRKNING!

Beroende på storleken på den externa värmeöverföringskretsen kan returkontrollen vara betydligt långsammare än genomflödeskontroll.

1. På grundbildskärmen trycker du på knappen Profil
  2. Välj [Användarprofil] och ställ in den till ”underhåll”.
  3. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  4. Välj [Inställning] > [Temperaturreglering] > [Intern mätpunkt]