Dato/Klokkeslæt

Hvis den ønskede tidszone ikke er tilgængelig i parametervalgslisten, eller datoen og klokkeslættet ikke er korrekt på trods af den korrekte tidszone, skal dato og klokkeslæt indstilles manuelt.

BEMÆRK!

Hvis parameteren [Synkroniser fra Gate] er slået til, kan dato og klokkeslæt ikke indstilles manuelt.

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  2. Vælg [Indstilling] > [Dato/tid] > [klokkeslæt]

3. Indstil parameteren til den ønskede værdi
  4. Vælg [Indstilling] > [Dato/klokkeslæt] > [Dato]
  5. Indstil parameteren til den ønskede værdi

Synkronisering med interface-server Gate-6

Hvis Temperaturreguleringsapparatet er tilsluttet en Gate-6, kan dato og klokkeslæt synkroniseres med Gate-6.

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  2. Vælg [Indstilling] > [Dato/tid] > [Synkroniser fra Gate]

3. Tænde funktionen med skyderen ().

Tidszone

Når udstyret leveres, indstilles dato og klokkeslæt til centraleuropæisk tid (MEZ). I lande med en anden tidszone skal dette indstilles i overensstemmelse hermed før brug (for eksempel via indstillingsassistenten).

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  2. Vælg [Indstilling] > [Dato/tid] > [klokkeslæt]

3. Indstil parameteren til den ønskede værdi

BEMÆRK!

Hvis tidszoner kan vælges, skifter systemet automatisk fra sommer til vinter tid.