IN een slangbreuk of een lek kan desastreuze gevolgen hebben. Dit geldt in het bijzonder voor temperatuurregeleenheden met automatische bijvulling. Wanneer snelle detectie is ingeschakeld, kan een slangbreuk in veel gevallen sneller worden gedetecteerd en dienovereenkomstig worden gereageerd. De snelle detectie is alleen aktief als er een stabiele drukregeling is (ongeveer 20 minuten nadat het apparaat IS INGESCHAKELD). EEN slangbreuk wordt gedetecteerd door een snelle verandering in de druk van de systeemdruk. Het alarm „Broken Schlauchbruch” gaat onmiddellijk af en schakelt het apparaat uit.

OPMERKING!

Snelle detectie is een uitbreiding van de bestaande lekbewaking.

1. Tik op het basisbeeldscherm van de startpagina op de menutoets
  2. Selecteer [Instelling] > [Diverse] > [Snelle Detectie van kapotte slang]

3. de functie in- of uitschakelen met de schuifregelaar (, )