En Schlauchbruch eller en läcka kan få katastrofala konsekvenser. Detta gäller särskilt temperaturkontrollenheter med automatisk påfyllning. När snabb detektering är påslagen kan en Schlauchbruch i många fall detekteras snabbare och reagera därefter. Den snabba detekteringen är endast aktiv när det finns stabil tryckreglering (ca 20 min efter aggregat PÅ). A Schlauchbruch detekteras av en snabb förändring i systemetstryckets tryck. Larmet ”Schlauchbruch” matas ut omedelbart och stänger av aggregatet.

ANMÄRKNING!

Snabbdetektering är en förlängning av befintlig läckageövervakning.

1. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  2. Välj [Inställning] > [Övrigt] > [Snabbdetektering av trasig slang]

3. starta eller stänga av funktionen med skjutreglaget (, )