Ohjausparametrit optimoidaan automaattisesti sen jälkeen, kun lämpötilan säätöpiirin muutos on havaittu tai kun havaitaan väärä ohjauskäyttäytyminen. Hyvän valvontakäyttäytymisen tärkeimmät ominaisuudet ovat minimaalinen ohjauspoikkeama tavoitearvon ja todellisen arvon välillä, hyvä vikakäyttäytyminen voittamatta ja nopea säätö. Ohjausparametrien manuaalinen asetus ei yleensä ole tarpeen.

Säätimen optimoinnissa voi esiintyä lämpötilavaihteluita. Ohjaimen optimointi näkyy ”AT” (Auto-Tuning) -symbolilla perusnäytössä. Jos jäähdytysteho tai lämmitysteho ei riitä ohjaimen optimointiin, se on peruttu viimeistään 15 minuutin kuluttua.

Säätimen käyttötila

Manuaalinen.

Ohjausparametrit asetetaan manuaalisesti. Operaattori. Säätely voidaan optimoida tietylle sovellukselle manuaalisen asetuksen avulla. Jos sovellus muutos (lämpötila, läpivirtausnopeus, ohjauspiiri), voi olla tarpeen säätää asetus ohjausparametrien uudelleen. Tällä asetuksella ei ole automaattista ohjaimen optimointia!

HUOMAUTUS!

Manuaalinen asetus edellyttää asianmukaista ohjaustietoa.

Automaattisesti

Ohjausparametrit asetetaan automaattisesti ohjaimen optimoinnin jälkeen. Jos sovellus muutos (lämpötila, läpivirtausnopeus, ohjauspiiri), tämä asetus automaattisesti Controller optimointi!

Manuaalisesti. Suorittaa ohjaimen optimointi

Poikkeustapauksissa (ohjauskäyttäytyminen ei ole tyydyttävää) on suositeltavaa suorittaa ohjaimen optimointi.

1. Napauta perusnäytössä Profiili-painiketta
  2. Valitse [Käyttäjäprofiili] ja aseta sen arvoksi ”Kunnossapito”.
  3. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  4. Valitse [Asetus] > [Lämpötilan säätö] > [Ohjaimen optimointi].
  5. Napauta käynnistyssymbolia () aloittaaksesi prosessin.
    → Ohjausparametrit lasketaan automaattisesti uudelleen ().
    → Kun ohjaimen optimointi on valmis, symboli muuttuu takaisin () .

HUOMAUTUS!

Jos ohjauskäyttäytyminen on optimoinnista huolimatta riittämätöntä, ota yhteyttä HB-Therm-valtion edustajaan.