Avveckling

VAR FÖRSIKTIG!

Huvudbrytaren växlar strömförsörjningen i aggregatet till alla poler och är också en nödstoppsbrytare.

1. Tryck på I/O-knappen
    • Knappen måste tryckas in i ca 1/4 sekund för att utföra funktionen.
    • Genom att trycka på I/O-knappen kyls aggregatet, tömmas och tryckfritt efter behov
    • ”Klar för drift” visas på displayen
  2. Vrid huvudbrytaren till O” -läget (fig.).
    • I ”O” -läget stänger huvudbrytaren av strömförsörjningen i aggregatet med alla poler

Kühlen före att slå av

Varje gång aggregatet stängs av (via I/O-, Kylnings-, Formtömning- eller fjärrkontrollknapparna) utförs kylning för den inställda Zeit för att ta bort återstående energi i värmen. Denna kortvariga Kylning utförs endast om värme har utförts minuten innan. Detta minskar en ökning av temperaturen i aggregatet i Framledningen (detaljerad förklaring → klicka här). Denna funktion och kylningens varaktighet före att slå av kan avaktiveras eller justeras.

ANMÄRKNING!

Kühlen aktiveras som standard innan aggregatet stängs av och efterkylningstiden är 60 sekunder (möjligt inställningsområde 1... 200 s).

1. På grundbildskärmen trycker du på huvudmenyknappen
  2. Välj [Inställning] > [Övrigt] > [Efterkylningstid]
  3. Ställ in parametrarna till önskat värde
  4. Slå av funktionen med skjutreglaget

Tryckavlastning innan du slår av

Aggregatet drivs med positivt tryck i en sluten systemkrets. Efter att ha slagit av bibehålls alltid trycket. Tryckavlastningen innan du slår av förhindrar att obehagligt vatten rinner ut när hydrauliska anslutningar öppnas.

ANMÄRKNING!

Tryckavlastning innan du slår av aktiveras som standard.

1. På grundbildskärmen trycker du på huvudmenyknappen
  2. Välj [Inställning] > [Övrigt] > [Tryckavlastning när enheten är AV]
  3. Slå av funktionen med skjutreglaget.