OPMÆRKSOMHED!

De elektriske og hydrauliske krav skal være i overensstemmelse med informationerne i de tekniske data. Klik her for flere informationer.

Elektrisk

Har elektriske forbindelser foretaget af kvalificerede elektrikere under følgende forhold:

Fortsætte:

1. Etablere en tilslutning til elnettet
  2. Ekstraudstyr tilslut datagrænseflader, fjernstyring og/eller eksterne sensorer (→ klik her)

Hydraulisk

Har Hydrauliske forbindelser foretaget af kvalificeret hydraulisk personale under følgende forhold:

• Skrueforbindelser og slangeforbindelser skal overholde specifikationerne i de tekniske data (tryk- og temperaturbestandighed).
  • Hvis den anbefalede slangetilslutning ikke kan tilsluttes det eksterne varmeoverførselskredsløb for at opnå de mindste tryktab, skal der udføres en tværsnitsreduktion på det eksterne varmeoverførselskredsløb og ikke på enheden.
  • Brug monteringspasta til alle skrueforbindelser, da de har tendens til at sidde fast (især rustfrit stål på rustfrit stål).
  • Den metriske sekskantskrue M8 til tilbehør og tilbehør skal strammes med et maksimalt drejningsmoment på 20 Nm.
  • For at udnytte Temperaturreguleringsapparatets køleeffekt optimalt skal kølevandsudløbet holdes så kort som muligt og uden modtryk.
  • Sikre slangeforbindelser tilstrækkeligt fra direkte kontakt for at undgå risikoen for forbrændinger.

Fortsætte:

1. Tilslut tilbehør og tilbehør
  2. Tilslut kølevandsindløb og -udløb
  3. Tilslut Fremløb og Returløb
  4. Ekstraudstyr tilslut systemet vandindløb og -udløb (→ klik her)
  5. Ekstraudstyr tilslut trykluft ind- og udløb (→ klik her)

Forbindelserne og de vigtigste komponenter på bagsiden af enheden beskrives som følger:

A

OUT

Fremløb

B

IN

Returløb

C

Kølevand ind

D

Kølevand ud

5

Tryk indikator

3.1

Returløbsfilter

3

Kølevand filter

E

S1

Systemvand ind *

F

S2

Systemvand ud *

J

AIR IN

Trykluft ind (ZG)

K

AIR OUT

Trykluft ud ** (ZG)

N

-Nettilførselskabel

* Tilslutningen kan kun bruges, hvis du har skiftet til separate tilslutninger for systemvand (→ klik her).
** Tilslutningen kan kun bruges, hvis Formtømning med trykluft er indstillet
til denne stikkontakt (→ klik her).