För att generera ett snabbt svar efter att ha startat aggregat eller efter ändring av det inställda värdet, pumpen körs vid inställt varvtal. Så snart börvärdet för den för närvarande kontrollerade temperaturen har uppnåtts antas automatiskt pumpens tidigare inställda driftsätt.

ANMÄRKNING!

Pumpens startfunktion gäller endast pumpens driftsätt ””. Eco-mode ...

1. På grundbildskärmen trycker du på knappen Profil
  2. Välj [Användarprofil] och ställ in den till ”underhåll”.
  3. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  4. Välj [Inställning] > [Pumpstyrning] > [Pumpens Startfunktion]

5. Använd skjutreglaget (, ) för att slå på eller stänga av funktionen.

Startfunktion varvtal

1. På grundbildskärmen trycker du på knappen Profil
  2. Välj [Användarprofil] och ställ in den till ”underhåll”.
  3. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  4. Välj [Inställning] > [Pumpstyrning] > [Börvärde för starthastighet]
  5. Ställ in parametern till önskat värde

→ Justeringsområdet för varvtal, klicka här...