Kvalifikation

• Fagpersonale

Nødvendigt udstyr

Proces

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  2. Vælg [Funktioner] > [Tømning af form]
  3. Sluk for funktionen med skyderen ().
  4. Fjern de hydrauliske forbindelser på Fremløbs- og Returløbsledninger.
  5. Trykket vist af manometeret skal være 0 bar +0,3 bar.
  6. Vælg [Vis] > [Faktiske værdier] > [Systemtryk]
    → Systemtrykket
    skal vise 0,0 bar ± 0,1 bar.
  7. Vælg [Vis] > [Faktiske værdier] > [Indgangstryk
    ] → Indgangstrykket skal vise 0,0 bar ±
    0,1 bar.

Kalibrer tryksensor

• Hvis afvigelsen er> 0,1 bar, skal enhedens tryksensorer kontrolleres. Ved større lineære fejl kan de enkelte tryksensorer kalibreres → [Service] > [Kalibrering] > [Tryk] > [Tryksensor 1 forskydning] eller [Trykføler 2 forskydning].

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din HB-Therm Statsrepræsentant (www.hb-therm.com).