Funktionen til begrænsning af gennemstrømningstryk gør det muligt at begrænse indgangstrykket til en justerbar værdi inden for systemgrænserne (pumpehastighed og temperaturafhængigt systemtryk). Dette er en nyttig funktion til applikationer, hvor det eksterne varmeoverførselskredsløb kun har begrænset trykmodstand.

ADVARSEL!

Livsfare på grund af hydraulisk energi!

Gennemstrømningstrykbegrænseren er ingen sikkerhedsfunktion og beskytter ikke det eksterne kredsløb pålideligt mod overtryk. Det er derfor:

• Hvis det eksterne kredsløb ikke er designet til temperaturreguleringsapparatets maksimale tryk, skal det beskyttes af en ekstern sikkerhedsventil. Dette er nødvendigt for at sikre sikkerheden af det eksterne kredsløb.

Forudsætninger

For at funktionen [Gennemstrømningstrykbegrænsning] kan aktiveres, skal følgende krav være opfyldt:

funktion

Funktionen til gennemstrømningstrykbegrænser kan indstilles i enhver pumpens driftstilstand og har en højere prioritet end pumpen-reguleringssystemet. Hvis indgangstrykket overstiger den indstillede trykgrænseværdi, reducerer Pumpen automatisk sin omdrejningstal, indtil det aktuelle indgangstryk igen er under den indstillede grænseværdi. Når denne hastighedsgrænse opstår, vises advarselsmeddelelsen (E037) til operatøren som en bemærkning. Derudover vises symbolet på basisskærmen, så længe omdrejningstallet reduceres.

Advarselsmeddelelsen (E037) kan bekræftes. Efter bekræftelse vises advarselsmeddelelsen først igen, når enheden er tændt igen (via knapperne I/O, fjernstyring eller hovedafbryder), hvis omdrejningstallet reduceres på grund af begrænsningen af gennemstrømningstrykket.

Hvis indgangstrykket ikke kan opnås på trods af at omdrejningstallet reduceres til minimumsværdien eller på grund af det temperaturafhængige systemtryk, vises fejlmeddelelsen E034 (Indgangstryk for højt) efter en forsinkelse. Varme, Pumpe og Køling er slukket.

Tænd for gennemstrømningstrykbegrænseren

BEMÆRK!

Grænsen for gennemstrømningstryk kan ikke opretholdes i enhver applikation på grund af den minimale og maksimale mulige pomdrejningstal og det temperaturafhængige systemtryk (trykoverlejring).

1. På den grundlæggende skærm skal du trykke på hovedmenuknappen
  2. Vælg [Målværdier] > [Grænse for flowtryk]
  3. Indstil parametrene til det maksimalt tilladte tryk
  4. tænde funktionen med skyderen .