Pätevyys

• Ammattihenkilöstö

Tarvittavat laitteet

Menettely

1. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  2. Valitse [Ominaisuudet] > [Muotin Tyhjennys]
  3. Sammuta toiminto liukusäätimellä ().
  4. Irrota hydrauliset liitännät Menovirtaus- ja Kelauslinjoista.
  5. Painemittarin osoittaman paineen on oltava 0 bar +0,3 bar.
  6. Valitse [Näyttö] > [Todelliset Arvot] > [Järjestelmän paine]
    → Järjestelmän Paineen
    on näytettävä 0,0 bar ± 0,1 bar.
  7. Valitse [Näyttö] > [Todelliset Arvot] > [Tulopaine
    ] → Tulopaineen on oltava 0,0 bar ± 0,1 Bar
    .

Kalibroi paineanturi

• Jos poikkeama on> 0,1 bar, laitteen paineanturit on tarkistettava. Suurempia lineaarisia virheitä varten yksittäiset paineanturit voidaan kalibroida → [Kunnossapito] > [Kalibrointi ] > [Paine] > [Paineanturi 1 offset] tai [Paineanturi 2 Offset].

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä HB-Thermin osavaltion edustajaan (www.hb-therm.com).