Fremløb og returtemperaturfølere installeres som standard i Temperaturreguleringsapparatet. Parametrene [Internt målepunkt] definerer, om fremløbstemperaturen eller returtemperaturen styres eller leveres til den interne controller som en faktisk værdi.

BEMÆRK!

Afhængigt af størrelsen på det eksterne varmeoverførselskredsløb kan returstyringen være betydeligt langsommere end gennemstrømningskontrol.

1. Tryk på knappen Profil på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Brugerprofil], og indstil den til „Støtte“.
  3. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  4. Vælg [Indstilling] > [Temperaturregulering] > [Internt målepunkt]

5. Indstil parameteren til den ønskede værdi