Användarprofil

Användarprofilen förhindrar driftsfel och förbättrar tydligheten. Menyrubriker, Funktioner och parametrar visas eller döljs baserat på den inställda användarprofilen.

ProfilFörkortningAnvändare
Standard

S

Standard operatör
Utökad

E

Maskin ställare
Underhåll

U

Betjäningspersonal (kund HB-Therm,)

Ändra användarprofil

För att ändra användarprofilen måste den fyrsiffriga åtkomstkoden anges först.

1. På grundbildskärmen trycker du på knappen Profil
  2. Välj [Användarprofil]

3. Ställ in parametern till önskat värde

Betjäningsfrigivning

Nivån för betjäningsfrigivning avgör vilka Funktioner eller värden som kan ändras. Den visar vilka parametrar som Meny struktur tilldelas vilken betjäningsfrigivning.

NivåBetjäningsfrigivning
0Ingen åtkomst
1Tillgång till funktioner
2Tillgång till börvärden
3Tillgång till inställningar och övervakning
4Tillgång till betjäning

Tillfälligt betjäningsfrigivning

När du försöker ändra ett blockerat värde visas åtkomstkodfönstret på displayen. När du har angett den giltiga koden ställs betjäningsfrigivningen tillfälligt till den högsta nivån (4) för en definierad Zeit. Efter det att Zeit-parametern för [Tid för betjäningsfrigivning] har löpt ut måste den giltiga koden anges igen eller så måste en högre nivå för driftsgodkännande ställas in.

1. På grundbildskärmen trycker du på knappen Profil
  2. Välj [Användarprofil] och ställ in den till ”underhåll”.
  3. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  4. Välj [Service] > [Parametrar] > [Service] > [tid för Godkännande Av Drift]

5. Ställ in parametern till önskat värde

åtkomstkod

ANMÄRKNING!

• När den levereras från fabriken är åtkomstkoden aggregatet. 1 2 3 4
  • För att förhindra obehörig åtkomst till aggregatet rekommenderas att du ändrar åtkomstkoden efter den första driften. Om den aktuella koden går förlorad, vänligen kontakta din HB-Thermrepresentant.

Ändra åtkomstkod

1. På grundbildskärmen trycker du på knappen Profil
  2. Välj [ändra Kod]

3. Ange en befintlig åtkomstkod
  4. Ange en ny åtkomstkod
  5. Bekräfta ny åtkomstkod