Brugerprofil

Brugerprofilen forhindrer driftsfejl og forbedrer klarheden. Menuoverskrifter, Funktioner og parametre vises eller skjules baseret på den indstillede brugerprofil.

ProfilForkortelseBrugere
Standard

S

Standard operatør
Udvidet

E

Maskine settere
Støtte

U

Servicepersonale (kunde, HB-Therm)

Skift brugerprofil

For at ændre brugerprofilen skal den firecifrede adgangskode indtastes først.

1. Tryk på knappen Profil på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Brugerprofil]

3. Indstil parameteren til den ønskede værdi

Betjeningsfrigivelse

Niveauet for betjeningsfrigivelse bestemmer, hvilke Funktioner eller værdier der kan ændres. Det viser, hvilke parametre der er Menu struktur tildelt hvilken betjeningsfrigivelse.

NiveauBetjeningsfrigivelse
0Ingen adgang
1Adgang til funktioner
2Adgang til nominelle værdier
3Adgang til indstillinger og overvågning
4Adgang til betjening

Midlertidig betjeningsfrigivelse

Når du forsøger at ændre en blokeret værdi, vises adgangskodevinduet på displayet. Efter indtastning af den gyldige kode indstilles betjeningsfrigivelsen midlertidigt til det højeste niveau (4) for en defineret Zeit. Når Zeit-indstillingen for [Betjeningsgodkendelsestid] -parametrene er gået, skal den gyldige kode indtastes igen, eller der skal indstilles et højere niveau for driftsgodkendelse.

1. Tryk på knappen Profil på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Brugerprofil], og indstil den til „Støtte“.
  3. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på menuknappen
  4. Vælg [Service] > [Parametre] > [Service] > [Tidspunkt For Godkendelse Af Drift]

5. Indstil parameteren til den ønskede værdi

Adgangskode

BEMÆRK!

• Når den leveres fra fabrikken, er adgangskoden enheden 1 2 3 4.
  • For at forhindre uautoriseret adgang til enheden anbefales det at ændre adgangskoden efter den første drift. Hvis den nuværende kode går tabt, bedes du kontakte din HB-Thermrepræsentant.

Skift adgangskode

1. Tryk på knappen Profil på den grundlæggende skærm
  2. Vælg [Skift Kode]

3. Indtast en eksisterende adgangskode
  4. Indtast en ny adgangskode
  5. Bekræft ny adgangskode