Kvalifikation

• Fackkunnig personlig

Utrustning som behövs

• Ingen särskild utrustning
  • En HB-TP180-testare kan Extratillbehör/Option användas för tryckmätning. Se https://knowledge.hb-therm.eu för mer information.

Tillvägagångssätt

1. Tryck på menyknappen på grundbildskärmen för startsidan
  2. Välj [Funktioner] > [Formtömning]
  3. Slå av funktionen med skjutreglaget ().
  4. Ta bort de hydrauliska anslutningarna på Framlednings- och Returledningslinjerna.
  5. Trycket som visas av manometern måste vara 0 bar +0,3 bar.
  6. Välj [Display] > [Faktiska värden] > [Systemtryck]
    → Systemtrycket
    måste visa 0,0 bar ± 0,1 bar.
  7. Välj [Display] > [Faktiska värden] > [Inloppstryck
    ] → Inloppstrycket måste visa 0,0 Bar
    ± 0,1 bar.

Kalibrera trycksensorn

• Om avvikelsen är> 0.1 bar måste enhetens trycksensorer kontrolleras. För större linjära fel kan de enskilda tryckgivarna kalibreras → [Service] > [Kalibrering] > [Tryck] > [Trycksensor 1 offset] eller [Trycksensor 2 Offset].