Datum/Uurtijd

Als de gewenste tijdzone niet beschikbaar is in de parameterkeuzelijst of de datum en tijd ondanks de juiste tijdzone niet juist zijn, moeten de datum en tijd manueel worden ingesteld.

OPMERKING!

Als de parameter [Synchronisatie vanaf Gate] is ingeschakeld, kunnen de datum en tijd niet manueel worden ingesteld.

1. Tik op het basisbeeldscherm van de startpagina op de menutoets
  2. Selecteer [Instelling] > [Datum/tijd] > [Uurtijd]

3. Stel de parameter in op de gewenste waarde
  4. Selecteer [Instelling] > [Datum/tijd] > [Datum]
  5. Stel de parameter in op de gewenste waarde

Synchronisatie met interfaceserver Gate-6

Als het Tempereerapparaat is aangesloten op een Gate-6, kunnen de datum en tijd worden gesynchroniseerd met de Gate-6.

1. Tik op het basisbeeldscherm van de startpagina op de menutoets
  2. Selecteer [Instelling] > [Datum/tijd] > [Synchroniseren vanaf Gate]

3. De functie inschakelen met de schuifregelaar ().

Tijdzone

Wanneer het apparaat wordt geleverd, worden de datum en tijd ingesteld op Midden-Europese tijd (MEZ). In landen met een andere tijdzone moet deze vóór gebruik dienovereenkomstig worden ingesteld (bijvoorbeeld met behulp van de configuratie-assistent).

1. Tik op het basisbeeldscherm van de startpagina op de menutoets
  2. Selecteer [Instelling] > [Datum/tijd] > [Tijdzone]

3. Stel de parameter in op de gewenste waarde

OPMERKING!

Als tijdzones kunnen worden geselecteerd, schakelt het systeem automatisch over van zomer- naar wintertijd.