Lämpötilan säätöyksikköä käytetään kosketusnäytön kautta käyttämällä vuorovaikutuksia, kuten napauttamalla, pyyhkäisemällä ja vierittämällä. Helppoa navigointia varten käyttöliittymä on jaettu kahteen kiinteään alueeseen:

HUOMIO!

Älä koskaan kosketa näyttöä kovilla tai teräväreunaisilla esineillä.

HUOMAUTUS!

• Jos painat toimintoa tai parametria 2 sekunnin ajan, apujärjestelmä avautuu suoraan. Näyttöön tulevat tiedot, jotka vastaavat parametreja.
  • Parametrit ja asetukset, joita ei voi käyttää tai muuttaa, näkyvät harmaana.

Symbolit

Näytä kuvakkeet
Päänäytön alareunassa olevat symbolit näyttävät laitteen tiedot.

Simulointi toiminta aktivoitu

Auto-tuning aktivoitu

Kauko-ohjain aktivoitu

USB Datavälinettä kytketty

Aktiivinen tiedonsiirto (esim. Ohjelmiston päivitys, laitetietojen tallennus)

Yhdistetty Internetiin

Rajavalvonta aktivoitu

Rajoita valvonta poistettu käytöstä

Yhdistetty Gate-6-liitäntäpalvelimet Gate-6

Hiljaisesti aktivoitu Painikkeen
napauttaminen peruuttaa mykistystoiminnon.

Ohjaus kuvakkeet

Muokkaa nykyistä perusnäytön sivua (suosikkivalinta)

Suosikkivalinta todellisen arvon näytölle

Asetuksen valinta Asetus otetaan välittömästi käyttöön ja palaa edelliseen näyttöön.

Vaihda seuraavaan käyttöliittymään.
Palaa edelliseen käyttöliittymään.
Kun arvot syötetään tai valitaan vaihtoehtoja, vastaava syöttöikkuna jätetään ilman muutosta.

Näytä tai piilota laajennettu valintaikkuna

Kytke toiminto päälle tai pois päältä

Painikkeen napauttaminen tekee tulon näkyväksi tai piilotetuksi.

Käynnistä Connect e-cockpit -prosessi

Käynnistä tai lopeta prosessi (esim. Ohjaimen optimointi, raja-arvojen määrittäminen uudelleen)

Käynnistä prosessi (esim. Ohjelmiston päivityspaketti ladataan ja asennetaan)

Tiedot viedään

Tiedot tuodaan

Nollaa asetukset
Trend kaavion zoomausnäppäimet

Toista trendikaavion live-tila

Pysäytä live-trendikaaviotila

Hyväksyminen

Keskeytä
Näppäimistön symbolit
Kun asetat parametrien arvot, numeerinen tai kirjainnäppäimistö näytetään automaattisesti.

Poista edellinen merkki

Enter-näppäin
Takaisin edelliseen näyttöön arvonsiirrolla

Vaihda syöttökenttien välillä

Vaihda merkki

Lisää tai vähennä syötettyä arvoa kymmenesosalla (0,1)

Laitteen tila

KuvausNäyttöAsetus
Kuvaus kenttä (1)Laitteen nimeäminenLaitteen nimeäminen voidaan muokata napauttamalla painiketta.
  • [Näyttö] > [Laitetiedot] > [Laitteen nimeäminen]
osoitekenttä (2)Kaukosäätimen osoiteKauko-ohjausosoite voidaan asettaa napauttamalla painiketta.
Mittauspiste (3)Näyttää lämpötilan säätämisen nykyisen todellisen arvon asetuksesta riippuen.
  • Menovirtaus
  • Paluuvirtaus
  • Ulkoinen
  • [Asetus] > [Lämpötilan säätö] > [Sisäinen Mittauspiste]
  • [Ominaisuudet] > [Ulkoinen Anturi] → klikkaa tästä...
Tavoitearvo (4)Näyttää vastaavan asetusarvon käyttötilasta riippuen.
  • [Lämpötilan asetusarvo 1]
  • [Asetuspisteen lämpötila 2] (kun [2. Tavoitearvo] -toiminto on aktiivinen)
  • [Jäähdytyslämpötila] (kun [Jäähdytys] -toiminto on aktiv)
  • [Muotin tyhjennysaika] (jos [muottityhjennys] -toiminto on aktiivinen)
Voit asettaa asetusarvon napauttamalla painiketta.
  • [Asetusarvot] > [Asetuspisteen lämpötila 1]
  • [Asetusarvot] > [Asetuspisteen lämpötila 2]
  • [Asetus] > [Sekalaiset] > [Jäähdytyslämpötila]
  • [Asetus] > [Sekalaiset] > [Muotin tyhjennysaika]
läpivirtausnopeus (5)Mitattu läpivirtaus-
asetusaste (6)Lämmitysteho Tai Jäähdytysteho%-
Tila-kenttä (7)Näyttää aktiivisen käyttötilan, jossa on väritilanäyttö:

Napauttamalla tilakenttää (symboli ) avaa tietojärjestelmän. Tietojärjestelmä näyttää yleiset laitteen tiedot sekä tiedot tulevista vioista ja varoituksista (klikkaa tästä... ).

Jos käyttötilan teksti vilkkuu tilakentässä, ilmoitetaan, että valittu käyttötila on vielä valmisteilla.

• Muotin tyhjennys, esim. Jäähdytys muotin tyhjennyslämpötilaan tai turvalliseen jäähdytyslämpötilaan
  • Imutoiminto, esim. Viiveen odottaminen
Käyttövalmis (harmaa)
Häiriötön (vihreä)
Ohjelmistopäivitys (sininen)
varoitus (keltainen)

Toimintahäiriö (punainen)

Perusnäyttö

Navigointi näppäimet

Koti-näyttö (1)

Nopea pääsy seuraaviin perusnäyttöihin

• Todellinen arvo näyttö indikaattorikaaviona (lämpötila sisäisestä mittauspisteestä, virtausnopeus, lämpötilaero välillä Menovirtaus ja Kelaus)

• Todellinen arvo näyttö luettelomuodossa

• Lämpötilan ja läpivirtauksen trendikaavio

• Energiatehokas näyttö

• Huoltoväli Näyttö

Voit vaihtaa yksittäisten perusnäyttöjen välillä napauttamalla rekisterin symbolit tai pyyhkäisemällä.

päävalikko (2)

Nopea pääsy päävalikkoon, jossa luetellaan alavalikot laattojen muodossa. Voit vaihtaa useiden päävalikkosivujen välillä pyyhkäisemällä.

profiili (3)

Nopea pääsy profiiliasetuksiin, mukaan lukien ohjauskieli, käyttöoikeudet, äänitorven äänenvoimakkuus ja näytön kirkkaus.

Toimintonäppäimet

HUOMAUTUS!

Toimintopainiketta (jäähdytys, muottityhjennys ja I/O) on painettava noin ¼ s toiminnon suorittamiseksi. Tämä toimii suojana estämään ei-toivottu vapautuminen vahingossa tapahtuvan kosketuksen sattuessa.

Jäähdytys (4)

Painamalla painiketta laite jäähtyy ja sammuu (→ klikkaa tästä... )

muottityhjennys (5)

Painamalla painiketta laite tyhjennetään ja paineeton (→ klikkaa tästä... )

Kytke päälle/pois (6)

Painamalla I/O-painiketta laite käynnistyy määritetyssä käyttötilassa. Laite sammuu painamalla I/O-painiketta uudelleen.

Rekisteröi symboli

Symboli/näyttö

Kuvaus

Todellinen arvo näyttö indikaattorikaaviona

Lämpötilan todelliset arvot (Menovirtaus, Kelaus taaksepäin tai ulkoisesti), läpivirtaus ja Edelleenlähetys- ja Kelausero näytetään graafisesti indikaattoreina. Lisäksi näytetään asetetut raja-arvot ja asetusarvot.

• Todellisen arvon osoitin näkyy osoittimen oikealla puolella. Prosessista riippuen osoitin näkyy harmaa, vihreä tai keltainen:

(harmaa) → raja-arvo inaktiv Tai

virheellinen (vihreä) → todellinen arvo rajojen sisällä

(keltainen) → todellinen arvo rajojen ulkopuolella

Todellinen arvo näyttö luettelomuodossa

Todelliset arvot näytetään luettelon muodossa. Parametrit näytetään tai piilotetaan käyttäjäprofiilijoukon mukaan. Jos haluat asettaa parametreja suosikkeiksi tai tehdä muutoksia, muokkaussymbolia on napautettava. Enintään 8 parametria voidaan asettaa suosikkeiksi. Suosikit on lueteltu lajittelun yläosassa ja ovat siksi suoraan näkyvissä perusnäytössä.

Lämpötilan ja läpivirtauksen trendikaavio

Ennalta määritettyjen lämpötila-arvojen ja virtauksen mittausarvojen tallennus näytetään graafisesti ja tallennetaan jatkuvasti. Tallennusta voidaan katsella takautuvasti vakionäytöllä vianmääritystä varten tai tallentaa USB-tallennuksena USB-tietovälineelle (→ klikkaa tästä... ).

energiatehokas näyttö

Energiatehokkuusnäyttö näyttää nykyiset säästöt vuodessa. Säästöt vuodessa riippuvat pumpun nopeudesta ja lämpötilaerosta välillä Menovirtaus ja Kelaus (→ klikkaa tästä).