Ulkoisen hydraulipiirin lämpötilan seuraamiseksi laitteeseen voidaan kytkeä ulkoinen lämpötila-anturi (→ Asennus).

Edellytys:

• ZE lisävarusteet

tulolähde

Parametrit määrittävät, mitä lähdettä käytetään siirtämään todellinen lämpötila-arvo ulkoinen anturi.

paikallisesti

Todellinen lämpötila-arvo ulkoinen anturi lähetetään suoraan laitteen liitännän kautta. Voit tehdä tämän kytkemällä ulkoinen anturi laitteeseen. Anturityyppi voidaan asettaa manuaalisesti. Käyttämällä [Ulkoinen anturityyppi] Parametrit.

OPCua

Todellinen lämpötila-arvo ulkoinen anturi lähetetään OPC UA -liitännän kautta (korkeamman tason järjestelmä). Tätä varten laite on kytkettävä korkeamman tason järjestelmään OPC UA: n kautta. Ulkoinen anturi (lisävarusteet ZE) liitäntää ei tarvita.

Anturin tyyppi

HUOMAUTUS!

Kaikki anturityypit on asetettava manuaalisesti.

1. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  2. Valitse [Asetus] > [Ulkoinen anturi] > [Ulkoisen Anturin tyyppi].

3. Aseta parametri haluttuun arvoon

Vaihtaminen ulkoinen anturi

Parametrit määrittelevät, miten Järjestelmä toimii, kun ulkoinen anturi on kytketty.

1. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  2. Valitse [Asetus] > [Ulkoinen anturi] > [Ulkoisen Anturin Kytkentä]
  3. Aseta parametri haluttuun arvoon
automaattisesti

Säätely ulkoinen anturi on automaattisesti, kun se havaitaan.

HUOMAUTUS!

Jos ulkoinen anturikko katkeaa, Järjestelmä kytkeytyy automaattisesti sisäiseen mittauspisteeseen. Lämpötilan asetusarvoa ei ole säädetty.

manuaalisesti

Säätely ulkoinen anturi on kytkettävä päälle ja pois päältä Manuaalin. Käyttämällä [ulkoinen anturi] -toimintoa.

HUOMAUTUS!

Jos ulkoinen Feeler rikkoutuu, lähetetään varoitusviesti ja Järjestelmä siirtyy automaattisesti sisäiseen mittauspisteeseen. Lämpötilan asetusarvo säädetään automaattisesti sisäisen mittauspisteen todellisen arvon mukaan.

Manuaalinen kytkentä päälle ja sammuta järjestelmä ulkoinen anturi

HUOMAUTUS!

Järjestelmä on kytkettävä päälle ja pois päältä manuaalisesti ulkoiseen anturiin vain, jos parametrit [Ulkoinen anturin Kytkentä] on asetettu ”manuaaliseksi”. [Ulkoinen anturi] -toiminto on käytettävissä vain, kun asetus on ”manuaalisesti”.

1. Napauta aloitusnäytön valikkopainiketta
  2. Valitse [Ominaisuudet] > [Ulkoinen Anturi]
  3. Kytke toiminto päälle tai pois päältä liukusäätimellä (, ).