De vermelde onderhoudswerkzaamheden zijn vereist voor een optimale en probleemloze werking. Als tijdens regelmatige controles tekenen van verhoogde slijtage worden vastgesteld, is het noodzakelijk om de onderhoudsintervallen te verkorten in overeenstemming met de werkelijke tekenen van slijtage. Onderhoudsintervallen variëren ook afhankelijk van de waterkwaliteit, bedrijfsomstandigheden en installatielocatie. Voor meer informatie of als u vragen hebt over onderhoudswerkzaamheden en onderhoudsintervallen, kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger van HB-Therm State (www.hb-therm.com).

Onderhoudsinterval bekijken

De componenten voor verwarming, koeling, pomp, ventilator, koelwaterfilter, terugloopfilter, vulklep en ontluchtingsklep zijn geïntegreerd in het geïntegreerde onderhoudsintervalsysteem. Op het basisscherm wordt onder het onderhoudssymbool () de voortgang van het komende onderhoud in procenten weergegeven. Zodra een van deze onderhoudsintervallen 95% bereikt, wordt het vereiste onderhoud gesignaleerd door het waarschuwingssymbool () in het register op het hoofdscherm.

Onderhoudsinterval opnieuw instellen

Nadat de onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd, moet het bijbehorende onderhoudsinterval opnieuw worden ingesteld.

1. Tik op het basisbeeldscherm op de profielknop
  2. Selecteer [Gebruikersprofiel].
  3. Stel de parameter in op „Onderhoud”.
  4. Selecteer [Service] > [Alimentatie] > [Reset] > [Onderhoud] > [...].
  5. Tik op het resetsymbool () om de voortgang terug te zetten naar 0%.

of

1. Tik op het basisbeeldscherm van de startpagina op het tabblad Symbool
  2. Tik op het bewerkingssymbool in de weergave van het onderhoudsinterval. Het symbool is alleen zichtbaar in het gebruikersprofiel „Alimentatie”.
    Het menuniveau wordt direct geopend (service > onderhoud > reset > onderhoud).
  3. Tik op het resetsymbool om de voortgang terug te zetten naar 0%.