Rørene og hanen skal rengøres grundigt (skylles) med Wasser dagligt eller efter sidste brug. Renseri anbefales en gang om måneden for yderligere rengøring med hyppig brug

kvalifikation

Operatører

Nødvendigt materiale

• Beer-6 tilslutning sæt (T29362)
  • CO2-flaske inklusive trykreducering
  • Opsamlingsbeholder med en kapacitet på ca. 3-5 liter
  • Fødevaregodkendt rengøringsmiddel (kræves til månedlig rengøring med hyppig brug)

Fortsætte

OPMÆRKSOMHED!

Arbejde med udstyret kræver kendskab til sikkerhedsinstruktionerne og kvikvejledningen. Det er derfor:

Læs sikkerhedsinstruktionerne og kvikvejledningen omhyggeligt, inden du starter noget arbejde. Det grundlæggende krav til sikkert arbejde er overholdelse af alle sikkerhedsinstruktioner og omhyggelig handling fra kvalificeret fagpersonale for at forhindre ulykker med personskade og materielle skader.

Struktur (fig.)

• Tilslut hanen (1) til OUT-tilslutningen (øludgang) på enheden.
  • Tilslut IN-forbindelsen (ølindgang) på enheden og hanehovedet (2) til ølslangen (4).
  • Tilslut trykreduktionsapparatet (3) til CO2-flasken.
  • Tilslut trykreduktionsapparatet (3) og hanehovedet (2) til CO2-slangen (5).
  • Fyld rengøringsbeholderen med lunkent postevand.
  • Sørg for, at alle rørtilslutninger er korrekt installeret, før tappen (2) er fastgjort til rengøringstanken.
  • Tilslut hanehovedet (2) til rengøringsbeholderen.
  • Åbn CO2-ventil.
  • Juster gastrykket (ca. 1,5 bar) ved hjælp af trykjusteringsskruen (6) på trykreduceren (3). Kontroller derefter, om CO2-trykket forbliver stabilt.
    → Træk om nødvendigt kortvarigt sikkerhedsventilringen for at vise den korrekte værdi på manometeret.

rengøring

OPMÆRKSOMHED!

Under rengøring skal udstyret afbrydes fra strømforsyningen!

• Sluk for den grønne vippekontakt på bagsiden af enheden, og tag nettilslutningskablet ud.
  • Placer beholderen under vandhanen (1), og træk hanen helt frem (åben).
    Skyl kredsløbet, indtil kun klart vand strømmer ud af hanen. Som følge heraf skylles drikkevarester og forurenende stoffer ud.
    Ved renseri skal du lade rengøringsmidlet arbejde i 20 minutter på forhånd.
  • Så snart kun klart vand strømmer ud af hanen, skal du sætte hanen tilbage i midterpositionen (luk).

Konklusion

• Tøm rengøringsbeholderen.
  • Blæs systemkredsløbet helt ud med komprimeret CO2-luft.
  • Luk CO2-ventil.
  • Fjern og rengør hanen (1).
    → Skru sidehåndtaget helt ud, og rengør de enkelte komponenter (stifter, hus).
  • Demonter de resterende forbindelser
  • Brug en rengøringsklud eller vandstøvsuger til at fjerne eller støvsuge resterende vand fra IN og OUT (ølindløb/-udløb) -tilslutningerne på enheden.