Transporter enheden i den originale emballage, indtil den ankommer til destinationen.

interface-server

Gate-6-interfaceserveren Gate 6 er pakket i en papkasse, der opfylder de forventede transportbetingelser.

Håndtering af emballagematerialer

Bortskaf emballagemateriale i overensstemmelse med gældende lovbestemmelser og lokalt reglement.

Genbrugskoder for emballagematerialer

Genbrugskoder er etiketter på emballagematerialer. De indeholder informationer om den anvendte type materiale og letter bortskaffelses- og genvindingsprocessen. Disse koder består af et specifikt materialenummer, som er indrammet af et pil-trekantsymbol. Under symbolet er forkortelsen for det respektive materiale.

transport palle

→ træ

folde karton

→ pap

Omsnøring

→ Polypropylen

skumpuder, kabelbindere, quick release poser

→ Polyethylen med lav densitet

ingen kode/symbol

strækfilm

→ Lineær polyethylen med lav densitet