Liitäntäpalvelimen vakioversio Gate-6 ei mitään tee omaa käyttöliittymää. Gate-6: n asetukset (protokolla muunnin, «e-cockpit» kytkentä, verkkoasetukset, päivämäärä/aika) Thermo-6 tehdään temperointilaite liitäntä kautta, joka on samassa verkko kuin Gate-6.

Tilanäyttö

valkoinen → aloita prosessi aktiv

vihreä → Kaikki on kunnossa

Gate-6 on kytketty ainakin yhteen Thermo-6 -lämpötilan temperointilaite.

vilkkuu vihreänä → yhteysprosessi aktiv

Gate-6 kytkeytyy Thermo-6-lämpötilan temperointilaite.

Sininen vilkkuva → Bluetooth-pariliitosprosessi aktiv

vilkkuva keltainen → varoitus

Noudata varoituksen yksityiskohtia Thermo-6-lämpötilan temperointilaite liitäntä.

vilkkuva kelta-punainen-→ ohjelman päivitys aktiv

Tarkkaile Thermo-6-lämpötilan temperointilaite liitäntä päivitysprosessin yksityiskohtia.

vilkkuu punainen → vika

Tarkkaile Thermo-6-lämpötilan ohjausyksikön liitäntä vikaa koskevia tietoja.

3x valkoinen vilkkuva → nollaus onnistui

Verkkoasetusten nollaaminen nollauspainikkeen painamisen jälkeen onnistui.

3x vilkkuu punainen → nollaus epäonnistui

Verkkoasetuksen nollaaminen nollauspainikkeen painamisen jälkeen ei onnistu.