Thermo-6 temperaturstyringsenhederne kommunikerer med maskinstyring via Ethernet. Dette kan gøres enten direkte via OPC UA eller via interface-server Gate-6 . Gate-6 er en interface-server til ekstraudstyr interface til maskinstyring. Thermo-6 temperaturstyringsenhederne er forbundet til interface-server Om Ethernet-grænsefladen. Gate-6 interface-server Gate-6 er i stand til at oversætte Euromap 82.1 82.1-protokollen til forskellige maskinprotokoller.

Én Gate-6 er påkrævet for hver sprøjtestøbemaskine, som ideelt set forbliver fast fastgjort til maskinen. Gate-6 kommunikerer med e-cockpit App via Bluetooth og gør det muligt at fjernstyre de tilsluttede udstyr.

E-cockpit App viser alle eksisterende Gate-6, der er inden for Bluetooth-rækkevidde. Når du har valg en Gate-6, vises en oversigt over alle udstyr, der er tilsluttet denne port. Hver udstyr kan styres fra en Android-baseret mobilenhed. Ud over fjernstyring af udstyr er (Remote Control) det også muligt at få adgang til udstyr via en browser (Remote Support → HB-Therm modtager adgang; Remote Access → adgang gives til personen med den angivne E-Mail). Disse funktioner giver hjælp til fejlfinding, fjerndiagnosticering og upload af analyse data.

Adgang sker via en mobil udstyr, og derfor er der ingen risiko for virksomhedens interne netværk.