Enheden afkøles, indtil alle temperaturer (Fremløb, Returløb og, hvis tilgængelig, eksternt) er lavere end den indstillede temperatur [køletemperatur]. Trykket aflastes derefter, og enheden slukker. Ekstraudstyr kan der indstilles en ventetid, som ventes, efter at temperaturen [køletemperatur] er nået, før enheden slukker.

1. Tryk på funktionsknappen () på den grundlæggende skærm.
    → Der skal trykkes på knappen i ca. ¼ s for at udføre funktionen.

Eller

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på hovedmenuknappen ().
  2. Vælg [Funktioner] > [Afkøling
    ] → tænde funktionen med skyderen ()

BEMÆRK!

Hvis [Formtømning] -funktionen også er aktiveret, efter at [Afkøling] -funktionen er aktiveret, vil udstyret forme formtømning, før Den Slukkes.

køletemperatur

Med funktionen [Afkøling] slukker enheden, når den indstillede temperatur [køletemperatur] er nået.

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på hovedmenuknappen ().
  2. Vælg [Indstilling] > [Diverse] > [Køletemperatur].

3. Indstil parametrene til den ønskede værdi.

Ventetid efter afkøling

Så snart temperaturen [Køletemperatur] er nået, venter enheden på den indstillede Zeit, før den slukkes.

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på hovedmenuknappen ().
  2. Vælg [Indstilling] > [Diverse] > [Ventetid efter afkøling].

3. Indstil parametrene til den ønskede værdi.