• Lækagestoptilstand er en nødoperation (færdiggørelse af en batch på trods af let lækage i systemkredsløbet (f.eks. Sprøjtestøbeværktøj).
  • Gennemstrømningshastigheden reduceres i forhold til normal drift på grund af reversering af pumpens rotationsretning.
    → DetProces overvågning kan være nødvendigt at justere nedenstående grænser.
  • Lækagestopfunktionen kan kun tændes, hvis alle temperaturer (Fremsendelse, Returløb og, hvis tilgængelig, eksternt) og temperaturreferencepunkterne er lavere end parameteren [temperaturgrænse Lækage stop] (standardindstilling 70 °C).
    → Ved driftstemperaturer over 70 °C er Lækagestoptilstand ikke længere nyttig (mulig fordampning i enheden); det er ikke længere muligt over ca. 90 °C.
  • Kvaliteten af lækagestopfunktionen er meget afhængig af størrelsen på lækagen og placeringen af lækagen. I værste fald kan lækagen ikke stoppes 100%.

I Lækagestop-tilstand skiftede pumpens retning til sugning. Denne funktion kan anvendes midlertidigt i tilfælde af lækager i systemets vandkredsløb (f.eks. I sprøjtestøbeformen). På denne måde kan en batch færdiggøres på trods af et utæt systemvandskredsløb.

Forudsætninger

funktion

Temperaturreguleringen er i normal driftstilstand, kun Pumpen suger varmeoverførselsmediet gennem systemets vandkredsløb. Trykforholdene indstilles og reguleres automatisk, så atmosfærisk tryk hersker under lækagen, og derfor slipper ikke mere Wasser ud. Afhængigt af placeringen af lækagen og arten af systemets vandkredsløb er trykket i Fremløb anderledes højere end atmosfæretrykket. Dette bestemmer den højest mulige gennemstrømningshastighed, der kan opnås i Lækagestoptilstand.

Klip → HB-100Z61_ZL.mp4/HB-140_160Z61_ZL.mp4

1. Vælg [Funktioner] > [Lækagestoptilstand]
  2. Brug skyderen (, ) til at slå funktionen til eller fra.
    → Enheden styrer under normal drift, indtil udluftningsprocessen er afsluttet. Lækagestop-tilstanden tændes derefter.

BEMÆRK!

Begrænsninger under Lækagestoptilstand:

• Temperaturreferencepunkterne kan ikke indstilles højere end parameteren [Temperaturgrænse lækage Stop].
  • Controlleroptimering kan ikke udføres automatisk eller manuelt.

Indstilling af temperaturbegrænsning

For at begrænse den maksimale indstillingsværdi for temperaturindstillingspunkterne i Lækagestoptilstand.

1. Vælg [Service] > [Parametre] > [Lækagestop] > [Temperaturbegrænsning lækagestop]