Den frekvensstyrede pumpe kan styres med forskellige driftsformer.

1. Vælg [Indstilling] > [Pumpestyring] > [Pumpens driftstilstand]
  2. Indstil parametrene til den ønskede driftstilstand.

Normaldrift

Ved normaldrift justerer pumpen konstant omdrejningstal. 3000 min-1

Eco-mode Auto

Driftstilstanden anvendes, når der ønskes en konstant forskel mellem gennemstrømningstemperatur og returtemperatur, og indstillingen indstilles automatisk via parameteren [overvågningsniveau].

BEMÆRK!

• Eco-mode Temp Driftstilstanden skal Indstilles for manuelt at indstille parameteren [setpunkt Temperaturforskel].
  • På grund af den mindst mulige pompomdrejningstal og den aktuelle ydelsesproces kan temperaturforskellen også være lavere end målværdien. Dette har ingen negativ indvirkning på temperaturkontrolkvaliteten.
BestemmelseOvervågningstrin

Nom. Værdi temperaturdiff.

FintMediumGrov

1 K

2,5 K

5 K

Eco-mode Speed

Driftstilstanden bruges, når der ønskes en konstant omdrejningstal, men dette afviger fra normal drift. (2850 min-1) Målværdien indtastes som en procentdel af den nominelle omdrejningstal.

BEMÆRK!

Hastigheder højere end 100% kan ikke altid startes. Pumpen reducerer automatisk omdrejningstallet, når pumpens udgang bliver for høj.

1. Vælg [Målværdier] > [Hastighedsindstillingspunkt]
  2. Indstil parametrene til den ønskede.
IndstillingsområdeOmdrejningstalBemærkning

33,3 %

1000 min-1

Mindste omdrejningstal

100 %

3000 min-1

Nominel hastighed for pumpe 4T / 4S

133,3 %

4000 min-1

Maksimal omdrejningstal

Eco-mode Flow

Driftstilstanden bruges, når der ønskes en konstant gennemstrømning.

BEMÆRK!

Den indstillede gennemstrømningshastighed kan ikke altid opnås; for eksempel i tilfælde af et eksternt varmeoverførselskredsløb med lav hydraulisk modstand kan gennemstrømningshastigheden ikke falde til under et minimum.

1. Vælg [Målværdier] > [Nominel gennemstrømning]
  2. Indstil parametrene til den ønskede værdi.

Eco-mode Temp

Driftstilstanden bruges, når der ønskes en konstant temperaturforskel mellem fremløb og tilbagespoling. Den nominelle værdi indstilles manuelt.

BEMÆRK!

På grund af den mindst mulige pompomdrejningstal og den aktuelle ydelsesproces kan temperaturforskellen også være lavere end målværdien. Dette har ingen negativ indvirkning på temperaturkontrolkvaliteten.

1. Vælg [Målværdier] > [Nom. Temperaturdiff.]
  2. Indstil parametrene til den ønskede værdi.

Boost-mode

Driftstilstanden anvendes i særlige tilfælde, hvor pumpens maksimale udgang er påkrævet (maksimal gennemstrømningshastighed).

Enheden betjenes med den maksimalt tilladte pumpekapacitet. Den maksimale mulige omdrejningstal afhænger af pumpestrømmen. Så længe pumpestrømmen er lavere end den nominelle strøm, er der ingen hastighedsgrænse. Ellers er omdrejningstallet begrænset, så pumpestrømmen er mindre end eller lig med nominel strøm.

BEMÆRK!

Boost-mode Driftstilstanden kræver mere energi end ved normal drift og resulterer i større slitage på pumpen.