For at generere en hurtig reaktion efter tænding af udstyret eller efter ændring af setpunktværdien kører Pumpen ved det indstillede omdrejningstal. Så snart den nominelle værdi for den aktuelt kontrollerede temperatur er nået, vedtages Pumpens tidligere indstillede driftstilstand automatisk.

BEMÆRK!

Pumpens opstartsfunktion gælder kun for pumpens driftstilstand „“. Eco-mode ...

1. Vælg [Indstilling] > [Pumpestyring] > [Pumpens Startfunktion]

2. Brug skyderen (, ) til at slå funktionen til eller fra.

Startfunktion omdrejningstal

1. Vælg [Indstilling] > [Pumpestyring] > [Indstillingspunkt for starthastighed]
  2. Indstil parametrene til den ønskede værdi

→ Omdrejningstal justeringsområde, klik her...