Brugerprofil

Brugerprofilen forhindrer driftsfejl og forbedrer klarheden. Menuoverskrifter, Funktioner og parameter vises eller skjules baseret på den indstillede brugerprofil.

ProfilForkortelseBruger
Standard

S

Standard operatør
Udvidet

E

Maskine setter
Støtte

U

Servicepersonale (kunde, HB-Therm)

Skift brugerprofil

For at ændre brugerprofilen skal du først indtaste den firecifrede adgangskode.

1. Tryk på profilknappen () på grundlæggende skærm.
  2. Vælg [Brugerprofil]

3. Indstil parameter til den ønskede værdi.

Betjeningsfrigivelse

Brugergodkendelsesniveauet bestemmer, hvilke funktioner eller værdi der kan ændres. Det kan ses, hvilke parameter der er Menu struktur tildelt hvilken brugergodkendelsestilladelse.

TierBetjeningsfrigivelse
0Ingen adgang
1Adgang til funktioner
2Adgang til målværdier
3Adgang til indstillinger og overvågning
4Adgang til service

Tidsbegrænset brugergodkendelse

Når du forsøger at ændre en låst værdi, vises adgangskodevinduet på displayet. Når du har indtastet den gyldige kode, indstilles brugergodkendelsen midlertidigt til det højeste niveau (4) for en defineret tid. Når den indstillede tid for [Operatørgodkendelsestid] parameter er gået, den gyldige kode skal indtastes igen, eller skal der indstilles et højere niveau for operatørgodkendelse.

1. Vælg [Service] > [Parameter] > [Betjening] > [Betjeningsfrigivelse Tid]

2. Indstil parameter til den ønskede værdi.

Adgangskode

BEMÆRK!

• Når den leveres fra fabrikken, udstyr adgangskode 1 2 3 4er.
  • For at forhindre uautoriseret adgang til udstyr anbefales det, at du ændrer adgangskoden efter første brug. Hvis den aktuelle kode går tabt, bedes du kontakte din HB-Therm repræsentant.

Skift adgangskode

1. Tryk på profilknappen () på grundlæggende skærm.
  2. Vælg [Skift Kode]

3. Indtast en eksisterende adgangskode
  4. Indtast en ny adgangskode
  5. Validere ny adgangskode