Ethernet

Grænsefladen er OPC UA UA-serveren. En klient er påkrævet til kommunikation. Dette kan implementeres i pc-software (f.eks. OPC UA Browser) eller en maskinstyring. Data udveksles enten direkte mellem maskinstyringen og Thermo-6 temperaturreguleringsapparater eller via interface-server. Gate-6

• Ethernet-grænseflade OPC UA (EUROMAP 82.1 Release 1.01 / OPC 40082-1)
  • Frontpanel tilslutning: 2-sokkel switch RJ-45
  • Kommercielt tilgængelige Ethernet-kabler fås fra specialforhandlere

BEMÆRK!

Brug kategori 5 eller højere afskærmede kabler til alle Ethernet-forbindelser.

USB

Data udveksles mellem Thermo-6 temperaturreguleringsapparater og en USB-databærer.

• Frontpanel tilslutning: USB-A
  • Kommercielt tilgængelige USB-databærere type A tilgængelig fra specialforhandlere

BEMÆRK!

FAT-, FAT32-, exFAT- og ext2/3/4-formaterede USB-drev understøttes.

HB CAN intern

Data udveksles mellem Thermo-6 temperaturreguleringsapparater og Flow-metre Flow-5.

Kabel pin layout

Alarm og fjernstyring

Temperaturreguleringsapparater kan tilsluttes sprøjtestøbemaskine og styres via potentialfrie kontakter.

Funktioner af den potentielle fri omskiftningskontakt:

• Read alarmstatus for temperaturreguleringsapparater
  • Tænd og sluk for udstyr
  • Skift mellem setpunktværdier (Indstil værdi temperatur 1, Nominel temperatur 2)

Kabel pin layout

Funktion

KontaktMaksimal belastning
Udstyr I/OATæt (signal kant)

Fraåben (signal kant)
Nominel temperatur2Tæt (signal kant)

1åben (signal kant)
Alarmkontakt-

250 VAC, 4 A